Υποστήριξη

Οροι και Προϋποθέσεις

Πληροφορίες αποστολής
 

 

Πως ελέγχω την εξέλιξη της παραγγελίας μου;

Η παραγγελία σας, αμέσως μετά την αποστολή της στο σύστημα μας θα περάσει από συγκεκριμένες διαδικασίες. Κατά την αποστολή της θα σας στείλουμε τον αριθμό αποστολής για να μπορείτε να ελέγχετε την παραγγελία σας μέσω ΕΛΤΑ Courier.

Ποιούς τρόπους πληρωμής υποστηρίζετε;

Υποστηρίζουμε όλους τους πιθανούς τρόπους πληρωμής: Μετρητά, Τραπεζική Κατάθεση/Μεταφορά, Αντικαταβολή, Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα, PayPal, Πληρωμή σε 12 άτοκες δόσεις μέσω πισωτικής κάρτας. Επίσης υποστηρίζουμε και τις ανταλλαγές με κάλυψη της όποιας διαφοράς, πάντα όμως μετά από επικοινωνία.

Πότε θα παραλάβω;

Γνωρίζουμε πως αμέσως μετά την αγορά του προϊόντος που  θα επιλέξετε, περιμένετε πως και πως να παραλάβετε. Το ίδιο νιώθουμε και εμείς όταν αγοράζουμε κάτι. Γι'αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να στείλουμε την παραγγελία σας στο ταχυδρομείο την ίδια μέρα με την ημέρα παραγγελίας/πληρωμής. Αν η παράδοση στην εταιρεία Courier γίνει πριν τις 18:00, τότε θα παραλάβετε την επόμενη ακριβώς ημέρα (εξαιρούνται Σαββατοκύριακα, επίσημες αργίες κλπ).

Ποιούς τρόπους αποστολής υποστηρίζετε;

Η αποστολή των προϊόντων της σελίδας πραγματοποιείται μέσω ΕΛΤΑ Courier. Λόγω της άψογης συνεργασίας που έχουμε με την συγκεκριμένη υπηρεσία αλλά και της συνεργασίας της με τα ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα, διασφαλίζουμε ότι το πακέτο σας θα έρθει είτε στην πόρτα σας είτε στο κοντινότερο υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων την επόμενη ακριβώς ημέρα από την παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που βρίσκεστε στην Αθήνα ή εντός Αττικής, η παράδοση του πακέτου μπορεί να γίνει είτε στην φυσική μας έδρα είτε μετά από ραντεβού σε κάποιον σταθμό μετρό (συνήθως στον σταθμό Μετρό “Ανθούπολη").