+30.210.2314407

Συχνές Ερωτήσεις

Όχι, το daPanel v3 είναι ένα photoshop extension εξ ολοκλήρου διαφορετικής αρχιτεκτονικής σε σχέση με την έκδοση daPanel v1 & daPanel v2.

Το daPanel v3 είναι ανασχεδιασμένο στα νέα πρότυπα των Panels στο Photoshop. Έτσι το daPanel v3 έχει σχεδιαστεί μέσω HTML5 & JS για να μπορεί να υποστηρίζει τις απαιτήσεις των τελευταίων εκδόσεων του προγράμματος.

Γι’αυτό τον λόγο το daPanel v3 λειτουργεί από τις εκδόσεις CC2014, CC2015 και κάθε νεότερη έκδοση του προγράμματος.

Για να μπορέσετε να λειτουργήσετε σωστά το “daPanel v3” θα πρέπει να έχετε έναν σχετικά σύγχρονο Η/Υ ο οποίος θα πρέπει να έχει λειτουργικό 64bit και τυπικά χαρακτηριστικά όπως ένας επεξεργαστής “Intel Core i3/i5/i7”, με μνήμη RAM 6/8/12GB και ελεύθερο χώρο στον Σκληρό δίσκο τουλάχιστον 10GB.

Όλες οι δημιουργίες του daPanel έχουν γίνει σε Η/Υ Apple δεκαετίας, οπότε σίγουρα θα λειτουργεί και στον δικό σας χωρίς προβλήματα.

Η βέλτιστη ανάλυση οθόνης την οποία πρέπει να έχετε είναι 1920×1080 και πάνω. Το “daPanel v3” ωστόσο σε αντίθεση με την πρώτη έκδοση, μπορεί να λειτουργήσει ικανοποιητικά και σε μικρότερες αναλύσεις, κάνοντας την χρήση του δυνατή ακόμη και απο laptop υπολογιστές.

Τα video της παρουσίασης έχουν καταγραφεί με ανάλυση οθόνης 1920×1080, έτσι μπορείτε να δείτε πως φαίνεται το “daPanel v3” σε μία τυπική ανάλυση για τις σύγχρονες οθόνες Η/Υ.

Το “daPanel v3” καλύπτει τις πιο γνωστές και διαδεδομένες διαστάσεις ψηφιακών άλμπουμ. Ανάλογα με την έκδοση του “daPanel” που θα επιλέξετε, θα έχετε πρόσβαση στα ανάλογα εικαστικά και αναλύσεις.

Η έκδοση “daPanel (Τετράγωνα Άλμπουμ)” καλύπτει το τετράγωνο σχέδιο των ψηφιακών άλμπουμ. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτει κάθε τετράγωνο εικαστικό μέχρι διαστάσεις σελίδας 40×40εκ (40×80εκ ανοιχτό).

Η έκδοση “daPanel (Ορθογώνια Άλμπουμ)” καλύπτει το ορθογώνιο σχέδιο των ψηφιακών άλμπουμ. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτει κάθε ορθογώνιο εικαστικό μέχρι διαστάσεις σελίδας 30×40εκ (30×80εκ ανοιχτό).

Η έκδοση “daPanel (Τετράγωνα & Ορθογώνια Άλμπουμ)” καλύπτει την δημιουργία και τετραγώνων αλλά και ορθογώνιων ψηφιακών άλμπουμ. Ουσιαστικά η συγκεκριμένη έκδοση περιέχει τις δύο προηγούμενες και αυτό την κάνει πληρέστερη, ευέλικτη και πιο οικονομική.

Μέσα από το “Panel” μπορείτε άμεσα να αλλάξετε τις διαστάσεις σε μικρότερο μέγεθος με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το “daPanel v3” σε αντίθεση με προηγούμενες εκδόσεις μπορεί να λειτουργήσει και σε Windows αλλά και σε περιβάλλον Macintosh. Έτσι μπορείτε να το εγκαταστήσετε και στα δύο είδη υπολογιστικών συστημάτων (Win/Mac) χωρίς να είναι αναγκαία η αγορά διαφορετικής έκδοσης.

Το “daPanel v3” μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε όσους Η/Υ έχετε με την προϋπόθεση ότι πρέπει να είναι δικοί σας. Η εφαρμογή που θα αγοράσετε μέσω του id της ελέγχεται από το σύστημα του daPanel.eu και οποιαδήποτε κίνηση “πειρατείας” θα έχει ως αποτέλεσμα το “κλείδωμα” της εφαρμογής χωρίς επιλογή για ξεκλείδωμα.

Κάθε φορά που δημιουργούμε μια ενημέρωση για το daPanel, υπάρχει ανακοίνωση μέσα από την επίσημη σελίδας μας στο facebook (κλικ εδώ) και μέσα από την σελίδα μας. Ως αγοραστής του daPanel έχετε το δικαίωμα να λάβετε τις ενημερώσεις δωρεάν, αρκεί να είναι ενημερώσεις για την έκδοση daPanel που έχετε.

Για παράδειγμα αν έχετε την έκδοση daPanel v2 είχατε δικαίωμα να λάβετε τις ενημερώσεις έως την έκδοση daPanel v2.9 και δεν έχετε δικαίωμα να λάβετε δωρεάν ενημερώσεις για την έκδοση v3.

Φυσικά και θα έχετε έκπτωση σε μελλοντική αγορά νέου “daPanel” σε περίπτωση που έχετε ήδη αγοράσει κάποια παλαιότερη έκδοση. Στείλτε μας μήνυμα και θα βρούμε την καλύτερη λύση.